Pleisteren of metselen


Kelderafdichting

De kelder moet aan de buitenkant van een vochtafdichting (waterdichte pleister of dichtfolie) worden voorzien. Gewoonlijk wordt er met bitumen gewerkt. De meeste middelen bevatten oplosmiddelen die de gezondheid, het milieu, maar ook het EPS aantasten.

Styro Stone is een milieuvriendelijke en gezonde methode omdat men verplicht is vochtafdichtingen, die "oplosmiddelvrij" zijn te gebruiken.

Styro Stone levert desgewenst tevens dichtfolie of bitumen pleister, die met behulp van de handleiding, makkelijk aangebracht kunnen worden.

Buiten

Het maakt niet uit of uw gebouw een gemetseld of gepleisterd uiterlijk heeft. Als u met Styrostone werkt, zijn beide opties mogelijk. Voor het gemetseld uiterlijk kiest men voor het opplakken van steenstrips. Voor een gepleisterd uiterlijk kan Styrostone desgevraagd een goed advies geven

Binnen

Ook hier zijn alle gangbare oplossingen makkelijk doorvoerbaar.

Elke stukadoor brengt voor u op de in de bouw gebruikelijke manier de binnenpleister aan. Ook kan men werken met diverse plaat materialen (bijvoorbeeld vezel- en gipsplaten). De platen worden gewoon op de Styro Stone wand geplaatst en zowel verticaal als horizontaal juist gesteld.